Home  |   Log in, 加盟我们   |   Create account, 在此注册  

Učinkovit Internetni Marketing

Vaša družba dobro posluje, vendar ali ne bi lahko še boljše?

Danes ni več dovolj, da imaš spletno stran na medmrežju. Dva poglavitna cilja spletne strani vaše družbe bi morala biti, da pritegne stranke in da pretvori promet strank v povpraševanje.

Izboljšati mora vaše poslovanje v celoti in dopolniti vaša zunajspletna marketinška in prodajna prizadevanja. Z drugimi besedami, pomagati vam mora doseči maksimalno dobičkonosnost.

Enega od vaših največjih glavobolov vam lahko povzroča pomanjkanje sredstev, da lahko razvijete nove marketinške priložnosti, z namenom, da pridobite nove stranke.

Ugotovili boste, da je Dragonicum.com vaš dragocen spletni partner, bodisi, da želite več poslovnih stikov, razširite vaše storitve, povečate prodajo ali omogočite večjo prepoznavnost vaši blagovni znamki oz. storitvam.

Včlanitev v Dragonicum.com lahko v teh negotovih časih v celoti izboljša vaše poslovanje

Kaj lahko naredimo za vašo družbo

Ne glede na to, ali je vaša družba majhna ali velika, Dragonicum.com se prilagodi družbam vseh vrst. Vse zakonite družbe so dobrodošle, da se nam pridružijo. Če boste postali naši člani, bomo promovirali vašo družbo z njeno celovito predstavitvijo. Imeli boste neposreden dostop do vaše spletne strani in elektronske pošte. Na ta način bo vse povpraševanje, ki se bo nanašalo na vašo družbo, po proizvodih in storitvah, preusmerjeno neposredno na vašo družbo, kajti mi ne delujemo kot posredniki.

Predstavitev vaše družbe bo enostavno najti in preprosto nemogoče je, da bi se »zgubila« v številnem seznamu družb, kajti Dragonicum.com ima iskalna orodja za ključne besede do industrijskih sektorjev, proizvodov in storitev. Poleg tega pa imamo še napredno iskanje za posamične in sestavljene ključne besede do imen družb, držav, izvoznih tržišč, ključnih proizvodov in strank.

Navigacijske povezave omogočajo uporabnikom enostavno uporabo navigacijskih orodij, ki jih vodijo do vseh vrst informacij na medmrežju. Navigacijska orodna vrstica se nahaja na istem mestu na vrhu vsake strani, tako da se vam ne bo potrebno s klikanjem pomikati se na novo stran.

www.dragonicum.com ponuja uporabnikom in članom široko paleto raznovrstnih ponudb: 10.500 proizvodov in storitev, on-line reklamiranje in promocijo, napotke za blagovno menjavo in iskanje poslovnih partnerjev, seznam blagovnih razstav po svetu, sveže EU novice, on-line časopisne povezave, prevajalske storitve, marketinško pomoč, spletno oblikovanje, »web master« storitve, informacije osnovane na poslovnih poročilih posameznih držav, statistične podatke, kulturna dogajanja, poslovno kulturo in družbo, »srečaj državo«, okoljevarstveno dejavnost, poklicno zdravstvo in varnost,  poslovne vizitke, poslovna darila po svetu, napotke o varnem trgovanju, varnostni center in še mnogo drugega, kar lahko preberete v naši brošuri: »Dragonicum.com – vzpostaviti prave poslovne stike«.

Uživajte v branju!

Dragonicum.com članstvo vam lahko pomaga bolje izkoristiti vašo marketinško strategijo in vam omogoča bolj učinkovito medmrežno marketinško priložnost.

S spoštovanjem,

Inger-Marie Wold Fabič, Direktor

MCF d.o.o.  Svetovane, posredovanje in trgovina