Home  |   Log in, 加盟我们   |   Create account, 在此注册  

Effektiv internetmarknadsföring

Det går bra för ditt företag, men skulle det kunna gå ändå bättre?

Idag är det inte längre tillräckligt att ha en webbsida på internet. Ert företags webbsidas två huvuduppgifter bör vara att locka kunder och få kunderna att göra efterfrågningar.

Er webbsidas mål bör vara att förbättra affärerna som helhet samt komplettera företagets off-line marknadsföring och öka försäljningen. Med andra ord, att hjälpa till att uppnå maximal vinstgivning.

Ett av problemen kanske är att Ni inte har nog med resurser för att utveckla nya marknadsföringsstrategier för att kunna nå ut till nya kunder.

Dragonicum.com är en värdefull internet-partner vare sig Ni vill öka Era affärskontakter, sälja Era tjänster, öka säljavdelningen eller lyfta fram Ert företags produkter och tjänster.

Ett medlemskap i Dragonicum.com kan utgöra en viktig vändpunkt i Ert företag i dessa osäkra tider.

Vad vi kan göra för Er och Ert företag

Dragonicum.com passar alla typer av företag, vare sig Ert företag är stort eller litet. Med ett legitimt företag är Ni välkommen att bli medlem hos oss. Som medlem åtnjuter Ni inrikes- såväl som internationell online-reklam för ert företag med Er egen företagsprofil i Dragonicum.com med direkta länkar till Er webbsida och email-inbox. På det här sättet kommer alla förfrågningar rörande Ert företag, produkter och tjänster gå direkt till Ert företag. Vi agerar ej mellanhand.

Ert företags profil blir lätt att lokalisera eftersom Dragonicum.com är utrustad med en sökmotor för nyckelord för industriell sektor, produkter och tjänster. Dragonicum.com har även en avancerad sökmotor för enstaka eller kombinerade ord för företagsnamn, länder, exportmarknad, nyckelprodukter och kunder.

Navigationslänkar förser besökare med lätta navigeringsverktyg, kompletta med länkar till alla informationskategorier på webbsidan. Navigeringssymbolen är placerad längst upp på varje sida vilket betyder att man inte behöver gå längst ner på sidan för att klicka till en ny sida.

www.dragonicum.com har ett stort urval av erbjudanden till besökare och medlemmar. Företagskataloger för mer än 10 500 produkter och tjänster, online-reklam och marknadsföring, handelslänkar och affärspartners, listor över mässor över hela världen, aktuella nyheter, online tidningslänkar, översättningstjänster, marknadsföringshjälp, webbdesign och utveckling, webbmastertjänster, länderinformationsbaser med fakta och statistik, seder och bruk, affärskultur och samhälle, ”möte med landet”, miljömedvetenhet, arbetssäkerhet/förutsättningar, visitkort, affärspresentstips, tips på säker handel, säkerhetscenter och mycket mer som du kan läsa om i vår broschyr ”Dragonicum.com – making the right business Connections”. Trevlig läsning!

Dragonicum.com kan hjälpa dig göra mer av din marknadsföring och ge dig en mer effektiv marknadsföring online.

Välkommen till Dragonicum.com!

Med vänliga hälsningar

Inger-Marie Wold Fabic, Managing Director

MCF d.o.o. Consultancy, Broking and Trade

> Back