Home  |   Log in, 加盟我们   |   Create account, 在此注册  

Effektiv Internet Markedsføring

Det ER usikre økonomiske tider. Selv om ditt firma går bra i dag, er det ikke særlig lurt av deg å tro at nedgangstidene ikke vil påvirke din markedsposisjon, for det er mye som kan skje i løpet av kort tid.

Dersom en av dine leverandører plutselig forsvinner, må du regne med at også kunder blir borte - de er raske til å fortsette handelen hos en av dine konkurrenter, som har mer å tilby enn det du kan for tiden.

En annen ting du skal våre klar over er at svært få kunder klager - de fleste bare forsvinner, og det vil faktisk koste deg opptil 10 ganger så mye å skaffe en ny kunde fremfor å klare å beholde en eksisterende.

Det er de "smarte" firmaene som overlever i det lange løp; de som ser paa markedsføring som en nødvendig investering (og ikke som en utgift), retter blikket fremover mot stadig nye utfordringer og oppgaver, og samtidig jakter på forenklinger og gjennomfører forandringer, også organisasjonsmessig, for å stå beste mulig rustet mot forandringer i markedet og for å opprettholde tilstrekkelig lønnsomhet.

Tror du at ditt firma kan oppnå enda bedre resultater gjennom nye markedsføringsaktiviteter på Internet?

Online markedsføring som i aller største grad omfatter synliggjøring og tilgjengelighet, er et område i eksplosiv vekst pga det raskt stigende antall brukere og kjøpere på Internet. Mange firmaer har innsett at det lønner seg å ha en hjemmeside, for det vil koster dem dyrt i form av tapte kunder og forringet image om de ikke er å finne på nettet.

Men i dag er det faktisk ikke lenger nok å ha en webside, for mange glemmer dessverre at også firmaets hjemmeside må markedsføres. De risikerer dermed at de ikke får det optimale ut av sine Internet-investeringer, og i verste fall går en god del penger til spille.

Hensikten med online markedsføring skal være å overbevise dine kunder om fordelene ved nettopp dine produkter og servicer, og hvordan disse fordelene vil komme kundene til nytte. De to viktigste oppgavene for ditt firmas hjemmeside er derfor å tiltrekke seg kunder og konvertere kundetrafikken til henvendelser og salg. En hjemmeside uten besøk er rett og slett verdiløs. Utnytter du ikke potensialet av hjemmesiden, synliggjøres hverken budskapet eller produktene i tilstrekkelig grad.

En av dine verste hodepiner skyldes kanskje at du ikke har ressurser nok til å utvikle nye markedsføringsaktiviteter for å kunne tiltrekke deg nye kunder?

Hva Dragonicum kan gjøre for ditt firma

Dragonicum.com står til tjeneste for alle, være seg om du har et stort eller lite firma. Med et legitimt selskap er du velkommen til å bli medlem hos oss.

Som medlem presenteres du med egen firmaprofil i Dragonicum.com, med opplysninger om alle produkter, tjenester, kontaktinfo, logo, foto etc. Firmaprofilen er dessuten utstyrt med direkte linker til ditt firmas egen webside og email. Ettersom vi ikke fungerer som mellommenn, vil derfor alle henvendelser gå direkte til ditt firma via de linkene du har opprettet – med andre ord, det er ingen fordyrende ledd i Dragonicum.com og du slipper å bruke penger på betale ut provisjoner.

Ditt firma vil bli lett å lokalisere i våre databaser av de store søkemotorene på Internet, og det vil være simpelthen umulig for din firmaprofil å forsvinne blant andre medlemmer i vårt medlemsregister siden Dragonicum.com er utstyrt med egne "Søkemotorer" for: industrier, produkter, og tjenester, i tillegg til “Avanserte Søkemotorer“ for single- og kombinasjons-nøkkelord for; firmanavn, landtilhørighet, eksport markeder, nøkkelprodukter og kunder.

Navigasjonslinker tilbyr brukerne av portalen brukervennlighet, med linker til alle kategorier av informasjon på websidene, så du vil til enhver tid vite hvor du befinner deg i portalen. Navigasjonsbaren er plassert på samme sted – på toppen av hver side – derfor behøver du heller ikke „klikke“ i det uendelige for å lete frem til nye sider og temaer.

Dragonicum.com har en rekke tilbud til sine brukere og medlemmer

Vi har utviklet databaser for: Industri/Medlemsregister; forhåndsdefinert for mer enn 13.500 produkter og tjenester; Trade Leads for salg, kjøp og søk etter forretningsforbindelser, agenter og nye partnere; Trade Shows Worldwide som er en av Internets mest komplette messeoversikter;  Forum; ferske EU-nyheter fra EUobserver.com, BBC Business News Feeds, Online Newspaper Links fra mer enn 208 land og territorier, Informasjonsbase for Country Profiles med; Facts and Statistics, Useful Links, Cultural Awareness, Business Cultur and Society, Business Gift Guidance, Business Card Etiquette; og “Meet the Country“; Safe Trading Tips, Security Center, Miljøvern- og HMS-sider, m.m.

Som "registrert bruker" (gratis registrering) kan du benytte deg av våre tjenester; Annonsering, Markedsassistanse, Web Design & Development, Web Master Service & Web Hosting; Språk/Oversetting av dokumenter og reklamemateriale (profesjonelle oversettere: til/fra norsk, engelsk, kinesisk, italiensk, slovensk, og vi kan snart også tilby russisk og tysk). 

Skulle du trenge en ny webside, "total-work-over" av den eksisterende websiden eller kanskje du bare har bruk for et enkelt “webposter“, kan vi også hjelpe deg. Her i Slovenia hvor vi er lokalisert, er prisnivået på Web Design langt lavere enn i Norge.   

Du er velkommen til Dragonicum.com som medlem, eller som "registrert bruker" til å begynne med om du skulle ønske det. Vi gjør oppmerksom på at bruk av Trade Leads krever medlemskap, dette av sikkerhetsgrunner for å beskytte våre medlemmer mot cyber kriminalitet. Trygg internet handel er vår 1. prioritet. 

Ta deg god tid til å bli kjent med Dragonicum.com. Portalen er stappfull av informasjon som du vil ha god nytte av i ditt daglige arbeid.  

Dragonicum.com kan bli en verdifull partner for deg enten du er ute etter å finne nye forretningkontakter, promotere dine tjenester, generere mer salg, og brande dine produkter og tjenester i Norge eller i utlandet.

I dag hadde vi gleden av å se at Dragonicum.com har returnerende besoek fra 112 land i verden, mens besøkstallene øker daglig. Dragonicum.com er synlig, tilgjengelig og på rett vei! Medlemskap i Dragonicum.com kan hjelpe deg å nå de mål du lenge har ønsket å oppnå. 

For Dragonicum.com som utvikles, drives og eies av undertegnede (nordmann), ble den første proteringskampanjen igangsatt under lanseringen av portalen 14. mars 2009 i Slovenia (firmaet MCF er lokalisert i Portoroz, Slovenia). 

Dragonicum.coms medlemmer vil oppnå nye resultater og nyte godt av profesjonelt gjennomført og seriøs promotering, ikke bare i sitt eget hjemland, men over hele verden.

Velkommen til Dragonicum.com!

Vennlig hilsen

Inger-Marie Wold Fabič, Adm.direktør

MCF d.o.o. Consultancy, Broking and Trade